Първоначално публикувано от Mury
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Искам Алфа 146 имам въпроси
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеАко иска да вземе мойта, пък аз ще взема твойта като додам пари....Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Ами мойта е 1.4 ТС 103 коня и преди смяна на ламбда и обслужване даваше 16 градскоСега гори макс 13 като педала е до метала и си ползвам климата редовно
При пенсионерско каране без клима ми даде 10.3. Ама не е капризна колкото и сипя толкова ще изяде. Ремонтите малко ми излизат през га*а, ама си я карам като ме кефи. Принципно ако ще ти е 1ва кола не е много препорачително до колкото разбрах.
Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от n.ianev Покажи съобщениеаз продадох моята 146 ама не заради ремонтите,а защото няма6е клима.ина4е земеш ли алфа тва е болесно състояние тя те дърпа към сервиза ти я вадиш от там и си казваш,ще го продам тоя бирник .ама след стотния метър удоволствие да караш такава кола ,ще я продам но за по нова алфа.така че слушаъ сърцето си.не слушаъ хора които не са карали алфи.ние тук сме болни и диагнозата ни е АЛФА РОМЕО.
Comment
-
Първоначално публикувано от arnekkk Покажи съобщениеБраво колега,евала....страшно много идиоти се влияят от чуждо мнение за тези коли, всичките ми приятели карат немски и френски коли и ме убеждават в нещо което не е така,че Швабина бил по добър.....да но да караш АЛФА е удоволствие.Лично аз съм си направил моита 146ца така че като я карам все едно друго несъществува.АР 146 16 В 1.4 ТС 99`
Comment
-
Съгласявам се колегите, карам и обслужва както BOXER така и ТС. Боксера е по не капризния мотор и с по евтини части както и по бавният, но не винаги (тук може да попитате Дригата да Ви сподели впечатление) нямам нищо против и капризният ТС, но мисля че някой части са доста скъпички като прословутият "варятор" , както и кабелите! Верно че не се сменят всеки ден.
Колега какъвто и да ти бъде изборът на мотор независимо от обема му не забравяй това е алфа ромео!! КОлкото до разходът градско нормално каране на малолитражките 9-10л.извън градско 7-8л. Колкото до по-голямите им батковци разликата не е толкова фрапираща 1-2л отгоре. извън градско пак толкова 7-8л.Дизелът като чели е най стабилен измежду фаворитите, разходът му е със 2-3л надолу градско7-8л. нормално каране и извън градско 5-6л. Обслужването му е като на ТС.
Поздрави и дано да съм бил полезен.
Comment
Comment