Известие

Collapse
No announcement yet.

Искам Алфа 146 имам въпроси

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
    Ми аде и аз така мисля,ма е на никой неще да я вземе,колата е толкова хубава
    Ако иска да вземе мойта, пък аз ще взема твойта като додам пари....
    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
    Mazda 6 2.3 2005
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
      Ако иска да вземе мойта, пък аз ще взема твойта като додам пари....
      Ми ае де
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

joro_pld писах ти на лична.виж и ми отговори

Comment

колегаимам 146-1,4-2000г на 1г е и съм много доволен градско-10л извън-8л Малко е като каруца но пък е кеф-пушка е

Comment

Ами мойта е 1.4 ТС 103 коня и преди смяна на ламбда и обслужване даваше 16 градско Сега гори макс 13 като педала е до метала и си ползвам климата редовно При пенсионерско каране без клима ми даде 10.3. Ама не е капризна колкото и сипя толкова ще изяде. Ремонтите малко ми излизат през га*а, ама си я карам като ме кефи. Принципно ако ще ти е 1ва кола не е много препорачително до колкото разбрах.
            Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
            Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
            Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

мойта ми дава 10.6 градско! иначе за колегата алфата си е алфа и колкото и да е ремонтираш наистина си е удоволствие да е караш
              ALFA 146 1.4 ts. 2000г. черна перла

Comment

ТИКОООО.

Comment

моита е 1.6 ТС и гори бензин колкото и сложа не враща нищо....хахахи колега 120 коня е каде са тея 2коня отгоре 122???
                  Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP + Chip
                  Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP

Comment

Моята също е 146 ,но 1.4 ТС 103 коня 99 година ноември .. градско 10/100 много сам доволен от това.. за 1 година само ламбда сонда смених преди няколко дни !!!!
                    Alfa Romeo 146 1.4 16V 103 к.с. 99г

Comment

Първоначално публикувано от n.ianev Покажи съобщение
                      аз продадох моята 146 ама не заради ремонтите,а защото няма6е клима.ина4е земеш ли алфа тва е болесно състояние тя те дърпа към сервиза ти я вадиш от там и си казваш,ще го продам тоя бирник .ама след стотния метър удоволствие да караш такава кола ,ще я продам но за по нова алфа.така че слушаъ сърцето си.не слушаъ хора които не са карали алфи.ние тук сме болни и диагнозата ни е АЛФА РОМЕО.
                      Браво колега,евала....страшно много идиоти се влияят от чуждо мнение за тези коли, всичките ми приятели карат немски и френски коли и ме убеждават в нещо което не е така,че Швабина бил по добър.....да но да караш АЛФА е удоволствие.Лично аз съм си направил моита 146ца така че като я карам все едно друго несъществува.АР 146 16 В 1.4 ТС 99`

Comment

Първоначално публикувано от arnekkk Покажи съобщение
                        Браво колега,евала....страшно много идиоти се влияят от чуждо мнение за тези коли, всичките ми приятели карат немски и френски коли и ме убеждават в нещо което не е така,че Швабина бил по добър.....да но да караш АЛФА е удоволствие.Лично аз съм си направил моита 146ца така че като я карам все едно друго несъществува.АР 146 16 В 1.4 ТС 99`
                        да не говорим, че от всички коли долу на паркинга, било по-нови, по-скъпи и т.н. е не мога да го скрия, че мойта е най-красива

Comment

Съгласявам се колегите, карам и обслужва както BOXER така и ТС. Боксера е по не капризния мотор и с по евтини части както и по бавният, но не винаги (тук може да попитате Дригата да Ви сподели впечатление) нямам нищо против и капризният ТС, но мисля че някой части са доста скъпички като прословутият "варятор" , както и кабелите! Верно че не се сменят всеки ден.
                          Колега какъвто и да ти бъде изборът на мотор независимо от обема му не забравяй това е алфа ромео!! КОлкото до разходът градско нормално каране на малолитражките 9-10л.извън градско 7-8л. Колкото до по-голямите им батковци разликата не е толкова фрапираща 1-2л отгоре. извън градско пак толкова 7-8л.Дизелът като чели е най стабилен измежду фаворитите, разходът му е със 2-3л надолу градско7-8л. нормално каране и извън градско 5-6л. Обслужването му е като на ТС.
                          Поздрави и дано да съм бил полезен.

Comment

Working...
                          X